Al ruim een decennium dé EV-verkoopspecialist van Europa

Home | Over ons

Ontdek Elektrische Auto’s bij iLectric Cars

iLectric Cars biedt de elektrische auto’s waar u naar op zoek bent! Verhoog uw rijplezier en profiteer maximaal van zakelijke fiscale voordelen met onze bijtellingvriendelijke auto’s. Sinds 2013, met de introductie van de eerste Tesla Model S en de Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid, hebben we een breed scala aan EV’s aangeboden. Ondanks de stijging van de bijtelling blijft de vraag het aanbod overstijgen.

Verkoop- en Inruilservice

Verkoop uw EV of ruil uw fossiele auto in bij ons. Wij fungeren als uw automakelaar, waarbij we auto’s goed verkopen dankzij professionele fotoshoots en de auto’s aanbieden op de belangrijkste platforms zoals Marktplaats, Autotrack, Autoscout24, AutoTrader, ViaBovag, ANWB, Gaspedaal, Autowereld en onze eigen geoptimaliseerde website. Wij regelen alle communicatie tussen koper en verkoper, wat voor beide partijen prettig is.

Private Finance en Lease Opties

Kies voor een financial lease of private finance om voordelig in een nieuwe EV te rijden. Laat de hogere aanschafprijs u niet weerhouden van de fiscale voordelen. De gebruikskosten van een EV zijn ongekend laag. Wij adviseren u graag over de beste leaseconstructie, zodat u zonder financiële belemmeringen kunt genieten van de voordelen van een elektrische auto.

Expertise in Elektrische Mobiliteit

Koop uw EV bij een onafhankelijke expert die alles weet over elektrische mobiliteit. Standaard heeft ons volledige aanbod 12 maanden BOVAG-garantie. Wij kunnen u alles vertellen over opladen, laadpassen, lange reizen met een EV en welke elektrische auto het beste past bij uw reisbehoeften. Onze onafhankelijkheid en diepgaande kennis van elektrische auto’s worden door onze klanten zeer hoog beoordeeld via Klantenvertellen!

Voordelen van Elektrisch Rijden

Geniet van voordeliger rijden per kilometer met een elektrische auto. Elektrische voertuigen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee dankzij lagere operationele kosten vergeleken met fossiele brandstofvoertuigen. Bij iLectric Cars helpen we u om te profiteren van deze besparingen, terwijl we de overstap naar elektrisch rijden zo soepel mogelijk maken.

Koop, lease of verkoop net als velen uw elektrische auto bij de EV-specialist van Europa, iLectric Cars!