Al ruim een decennium dé EV-verkoopspecialist van Europa

Home | Ontstaan

Waarom wij zijn gestart met het verkopen van EV’s en Plug-in Hybrides

De wereldeconomie legt steeds meer nadruk op duurzaamheid en mobiliteit speelt hierin een cruciale rol. De Nederlandse overheid heeft daarom geïnvesteerd in het verduurzamen en schoner maken van het nationale wagenpark, met extra stimulansen voor schone auto’s gericht op ondernemers en leaserijders. Wij hebben deze kans gegrepen en zijn direct actief geworden in deze markt om deze voordelen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk ondernemers.

Ondernemers maximaal laten profiteren van Subsidievoordelen

We zijn begonnen met het aanbieden van plug-in hybrides en EV’s, zoals de Volvo V60 D6 Plug-in Hybride en de Tesla Model S. Deze voertuigen genoten in het verleden aanzienlijke stimuleringsmaatregelen zoals KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek), MIA (Milieu-investeringsaftrek), en Vamil (Variabele afschrijving), waardoor ze uiterst aantrekkelijk waren voor kopers. Toen traditionele dealers vaak nee moesten verkopen, hebben wij deze kans gegrepen en veel van deze fiscaal aantrekkelijke auto’s kunnen leveren, vooral aan ondernemers en DGA’s, door in heel Europa naar deze auto’s te zoeken om aan de Nederlandse vraag te voldoen.

Het Ontstaan van LeaseBijtellingVrij & LeaseBijtellingVriendelijk.nl

De overheidsstimuleringen bleken ook effectief toen Tesla op de Nederlandse markt verscheen. De vraag overtrof het aanbod onmiddellijk, waardoor wij buiten onze grenzen moesten zoeken om aan de vraag te voldoen. Dit leidde ook tot een markt van Tesla-eigenaren die hun voertuigen wilden verkopen, wat via eerste website leasebijtellingvrij.nl gebeurde.

De Groei van het Bijtellingspercentage

Het tijdperk van 0% bijtelling was van korte duur, en al snel werd dit 4%. Als automakelaar in EV’s en plug-in hybrides hebben wij hier succesvol op ingespeeld door Tesla’s en andere elektrische auto’s te verkopen zonder dat de eigenaar zelf moeite hoeft te doen.

Vandaag de dag zetten we deze service voort onder de naam iLectric Cars. We kopen en verkopen de meest fiscaal aantrekkelijke auto’s zonder dat onze klanten zich ergens zorgen over hoeven te maken.

Video uit 2020

Koop, lease of verkoop net als velen uw elektrische auto bij de EV-specialist van Europa, iLectric Cars!