Al ruim een decennium dé EV-verkoopspecialist van Europa

Home | Aanbod | Tesla | Model Y

Tweedehands Tesla Model Y

Ontdek het beste aanbod tweedehands Tesla Model Y bij iLectric Cars. Beschikbaar in elke uitvoering en kleur. Elke auto wordt standaard geleverd met 12 maanden aanvullende BOVAG-garantie naast de resterende fabrieksgarantie.

Uitvoeringen van de Model Y

Actueel aanbod van de Tesla Model Y (14)

Tweedehands Tesla Model Y aanbod bij iLectric Cars

Ontdek ons tweedehands Tesla Model Y aanbod.

Parkeersensoren

Nieuwe Model Y’s worden tegenwoordig zonder parkeersensoren geleverd. De Long Range modellen uit 2022 die wij aanbieden, hebben deze echter nog wel!

Standaard 12 maanden aanvullende garantie

Bij ons ontvangt u naast de resterende Tesla fabrieksgarantie ook standaard één jaar BOVAG-garantie (vanaf aankoopdatum).

Het meest efficiënte rijbereik met de Standard Range RWD

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en efficiënte E-SUV, is de Tesla Model Y Standard Range RWD een uitstekende keuze. Deze modellen zijn uitgerust met een kleinere accu, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor stedelijke gebieden en dagelijks woon-werkverkeer. Ondanks de kleinere accu bieden deze modellen nog steeds een indrukwekkend rijbereik, ideaal voor de meeste dagelijkse ritten. In tegenstelling tot de long range, heeft deze geen vierwiel aandrijving maar achterwiel aandrijving.

Het meeste rijbereik met de Long Range

Wanneer u op zoek bent naar een E-SUV is het rijbereik van groot belang. Daarom bieden wij de Long Range modellen aan, die de beste mix tussen prestaties, rijbereik en het SuperCharge laadnetwerk van Tesla bieden! Net als de Performance-uitvoering zijn deze modellen vierwielaangedreven en hebben ze een groot accupakket. Bovendien zijn ze uitgerust met een premium interieur.

Maximale Prestaties met de Tesla Model Y Performance

Voor de ultieme rijervaring bieden wij bij iLectric Cars de Tesla Model Y Performance aan. Deze modellen zijn ontworpen voor bestuurders die niets minder dan het beste eisen op het gebied van snelheid, handling en design. Met opvallende rode remklauwen, track-mode en een stijlvolle carbon spoiler, levert de Performance-uitvoering een ongeëvenaarde combinatie van kracht en stijl. Met de 2022 modellen heeft u ook nog gewoon parkeersensoren en is de auto al gefabriceerd in Berlijn.

Bij iLectric Cars zorgen we ervoor dat u de beste tweedehands Tesla Model Y vindt, met alle voordelen die u nodig heeft voor een duurzame en efficiënte rijervaring. Bezoek onze website om ons volledige aanbod te bekijken en maak de overstap naar duurzame mobiliteit met vertrouwen.

Koop, lease of verkoop net als velen uw elektrische auto bij de EV-specialist van Europa, iLectric Cars!