Al ruim een decennium dé EV-verkoopspecialist van Europa

Home | Aanbod | Tesla

Tweedehands Tesla

Bij iLectric Cars koop je tweedehands Tesla's met 12 maanden BOVAG-garantie en volledige onderhoudshistorie. Ons aanbod is perfect voor zakelijke rijders en consumenten die een betrouwbare elektrische auto zoeken.

Modellen van de Tesla

Actueel aanbod van de Tesla (88)

Het grootste Tweedehands Tesla aanbod bij iLectric Cars

Bij iLectric Cars bieden we een breed scala aan tweedehands Tesla-modellen aan met aantrekkelijke fiscale voordelen en 12 maanden BOVAG-garantie. Wij  Desgewenst ondersteunen wij ook in private finance aanvragen.

Ons Aanbod

Bij iLectric Cars vindt u de Tesla Model S, 3, X en Y als occasions te koop of te leasen. We bieden deze modellen in verschillende uitvoeringen aan, zodat er altijd een Tesla is die binnen uw budget past. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende zoekopdracht.

Overweegt u een gebruikte Tesla te leasen?

Naast ons uitgebreide aanbod van meer dan 100 gebruikte Tesla’s, kunnen wij u ook adviseren over het leasen van een tweedehands Tesla via onze financial leasepartners. Onze selectie omvat voornamelijk de Model S, X, en 3 en daarnaast de Model Y.

Waarom zijn Tesla occasions fiscaal aantrekkelijk?

Tesla’s zijn fiscaal aantrekkelijk voor ondernemers en medewerkers met een leaseauto vanwege de lage bijtelling. Bovendien bieden Tesla’s een ongeëvenaarde rijervaring dankzij luxe, comfort en de unieke “over the air” updates die de auto altijd up-to-date houden. Tesla beschikt ook over een eigen laadnetwerk door heel Europa, wat reizen zonder extra voorbereiding eenvoudig maakt.

Tesla occasions zijn ook privé interessant

Bijtellingvriendelijke auto’s zijn fiscaal gezien aantrekkelijk voor de eerste 60 maanden vanaf de eerste toelating op de weg. Wij adviseren om deze auto’s na 60 maanden privé te gaan rijden vanwege de ongunstige bijtelling daarna.

Tesla bijtellingsvoordeel voor eenmanszaken en V.O.F.’s

Heeft u een eenmanszaak of V.O.F., dan zal de bijtelling nooit hoger zijn dan de totale autokosten per jaar, inclusief afschrijving, verzekering, onderhoud, banden en energiekosten. Door een Tesla met lage bijtelling te kopen die enkele jaren oud is, profiteert u tot en met de zestigste maand vanaf de eerste registratie van de voordelige bijtelling. Daarnaast kunt u maximaal 20% van de investering elk jaar afschrijven.

Wat te doen na 60 maanden met uw Tesla?

Voor eenmanszaken of V.O.F.’s adviseren wij na deze periode de afschrijving te verlagen om uw autokosten en bijtelling vanaf de 61e maand te minimaliseren. Zo kunt u voordelig blijven rijden zonder een nieuwe, dure auto te hoeven kopen. Voor B.V.’s adviseren wij om de auto naar privé over te brengen.

Bij iLectric Cars staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands Tesla die aan al uw wensen voldoet.

Koop, lease of verkoop net als velen uw elektrische auto bij de EV-specialist van Europa, iLectric Cars!